Meldkamer

de moeite waard om eens over na te denken…

Meldkamer, zeker bij grotere risico’s.

U hebt voor een hoogwaardig alarmsysteem van Elal Security gekozen, maar bent u nu wel maximaal beveiligd? Wettelijk is er voorzien dat uw buitensirene slechts 3 minuten mag loeien bij een alarm. Is dit voor uw situatie voldoende, hebt u mensen in de omgeving die dit zeker horen en hier ook daadwerkelijk op gaan reageren ??? Indien niet, hebben wij hiervoor een oplossing: Telefonische doormelding naar een meldkamer.

Deze wordt beheerd door professionele operatoren, uw alarminstallatie en uw bezittingen worden dag en nacht bewaakt. Zij krijgen van uw systeem; inbraak, brand, sabotage etc. door en reageren hierop onmiddellijk en doeltreffend.

Bij het binnenkrijgen van uw alarm, gaat men over tot de identificatie van het gevaar, vervolgens gaat men de door u gegeven instructies uitvoeren. Bv. U trachten te bereiken op het werk, mobiel nr, familieleden etc…  Eventuele politie interventie wordt op de hoogte gebracht. Men blijft het alarm opvolgen tot het onder controle is.

Voor een bedrijf bestaat er ook de mogelijkheid om van opening/closing te genieten. Hier gaat de meldkamer u verwittigen wanneer uw systeem nog niet gewapend is, binnen de uren die u vooraf bepaalde. Voor u een controle of de laatste werknemer inderdaad het systeem wel gewapend heeft.

De meldkamer kan ook een interventie van een bewakingsagent sturen, maar hiervoor hebt u een apart abonnement nodig.

Hulp nodig? Contacteer ons!
03 326 28 88
Contact
Facebook!
Top