We overlopen de belangrijkste met u.

Enkele alarmcomponenten.

De CENTRALE is het hart van uw installatie. Hierop worden all componenten (codeklavieren, detectoren, sirenes…) aangesloten. Deze is tevens voorzien van een noodbatterij waardoor de installatie minimum 24 uur kan blijven werken zonder spanning (230 V).

Het CODEKLAVIER(EN) laat u toe uw systeem te wapenen (volledig of gedeeltelijk) of te ontwapenen, mits het ingeven van de juiste code uiteraard.

GLASBRAAKDETECTOREN: gaan een alarm genereren bij het breken van glas. Deze worden veelal geplaatst in combinatie met een magneetcontact op het desbetreffende raam.

BUITENSIRENE MET FLITSLICHT: is te monteren op de voor- of zijgevel van het gebouw zodat het flitslicht zichtbaar is vanop de openbare weg.Dit maakt eventuele interventies een stuk gemakkelijker. Goed om weten is ook dat de buitensirene wettelijk slechts 3 minuten mag loeien. Uw systeem voorzien van een telefonische doormelding is dus een aanrader.

VOLUMETRISCHE DETECTOREN: zorgen voor de detectie van eventuele indringers. Ze hebben meestal een kijkhoek van +/-90 ° en een bereik van 11 tot 25 m. Onze beveiligingsadviseur zal samen met u de juiste keuze maken.

De BINNENSIRENE: al dan niet met autonome voeding heeft twee functies. Enerzijds alarmeert zij de eigenaar voor indringing (als deze thuis is), anderzijds desoriënteert zij een indringer doordat deze niet meer hoort wat er binnen het beveiligde pand gebeurd.

SOFTTOUCHCODEKLAVIER: elegant aanraakscherm Verkrijgbaar in een witte en een zwarte uitvoering.

MAGNEETCONTACTEN: worden veelal op openslaande ramen, poorten of deuren geplaatst om een snelle detectie te bekomen in ruimtes waar volumetrische detectoren niet aangewezen zijn. Denken we bijvoorbeeld aan een keuken of living waar huisdieren rondlopen of voor slaapkamerramen die uitgeven op een plat dak enz. Bij nieuwbouwwoningen kunnen deze ook ingebouwd worden zodat er van de installatie niets zichtbaar is.

ACTIEF INFRAROOD BEAMS: kunnen gebruikt worden zowel binnen als buiten voor het bewaken van terreinen of in kleinere uitvoeringen voor bijvoorbeeld slaapkamerramen die in open toestand toch beveiligd moeten zijn tegen indringing.

Hulp nodig? Contacteer ons!
03 326 28 88
Contact
Facebook!
Top